Natural Wall is product van Zuidkoop, De Lier

Monteren zonder overlast voor bewoners of personeel

De Natural Wall is er in twee uitvoeringen: als wandmodule en in de vorm van een vrijstaande roomdivider. Het monteren is redelijk eenvoudig. Heeft u gekozen voor een onbeplante wand, dan kunt u deze zelf eenvoudig monteren en daarna op de locatie beplanten. Indien gewenst, met een uitgekiend beplantingsadvies.

Kiest u voor een wand die al volgroeid is bij levering? Dan wordt uw Natural Wall in kassen opgeplant volgens uw wensen en de mogelijkheden van de uiteindelijke locatie. De wand wordt voor aflevering in delen gedemonteerd en op de uiteindelijke standplaats weer opgebouwd. Dit installeren is uiteraard specialistisch werk, dat u het beste aan uw interieurbeplanter kunt overlaten.

Gaat het om specifieke projecten, dan is het verstandig het traject vanaf het allereerste advies tot en met de definitieve montage uit handen te geven aan uw interieurbeplanter. Ook na de montage, op het moment dat de Natural Wall moet worden onderhouden, kan hij het beste bepalen welke werkzaamheden noodzakelijk zijn om de uitstraling te waarborgen.