Natural Wall is product van Zuidkoop, De Lier

Precies de beplanting die bij uw interieur past

De Natural Wall is heel flexibel in te vullen met beplanting. Daardoor kunt u als interieurarchitect de wand optimaal afstemmen op de kleur van het interieur of de gewenste structuur van de wand. Van uw leverancier mag u een professioneel advies verwachten over de plantensoorten die geschikt zijn voor de standplaats. Met name licht en luchtvochtigheid zijn hierbij van belang.

U kunt kiezen uit een solitaire beplanting of een gemengde beplanting - in groepen of totaal door elkaar. Om verzekerd te zijn van een beplanting met een lange levensduur zijn de mogelijke beplantingen in drie groepen ingedeeld, gebaseerd op de hoeveelheid licht die gedurende de dag aanwezig is.

  • Groep 1: geschikt voor omstandigheden met beperkt licht, 700-1500 lux.
  • Groep 2: geschikt voor een lichte standplaats, 1500-3000 lux.
  • Groep 3: geschikt voor een zonnige locatie, 3000 lux en meer.

Heeft u een wand op het oog die moet worden geplaatst onder lichtarme omstandigheden (450-700 lux)? Ook in dat geval kunt u uw interieur verfraaien met de Natural Wall. Bespreek uw wensen, zodat uw leverancier in overleg met u kan zoeken naar  een oplossing met speciaal op uw omstandigheden afgestemde beplanting.

De Natural Wall maakt gebruik van een praktisch beplantingssysteem. De wand wordt opgeplant met planten op aardecultuur. Deze worden in de Natural Wall in een natuurlijk granulaat geplaatst, Seramis. Onderin elke unit zit een aparte watervoorraad die voldoende is voor een bepaalde periode.