Natural Wall is product van Zuidkoop, De Lier

Altijd groen in de juiste maat

Hét voordeel van de Natural Wall is de modulaire opbouw. Als architect, interieurontwerper of interieurbeplanter kunt u daardoor de maatvoering aanpassen aan elke standplaats.

Hierbij kunt u uitgaan van de basisunits. De standaard module is 100 cm breed (+2 cm voor de afdekstroken) en 158 cm hoog. Deze bestaat uit één waterbak en vier plantenunits. U kunt de wand met opzetunits van 34 cm hoogte eenvoudig opbouwen tot elke gewenste hoogte. Om een bredere wand te creëren, kunnen meerdere units eenvoudig aan elkaar worden gekoppeld. Eenmaal geïnstalleerd neemt de Natural Wall maar weinig ruimte in: niet meer dan 29 cm vloeroppervlakte, gerekend vanaf de wand waartegen de Natural Wall is geplaatst. Kiest u voor een Natural Wall Roomdivider, dan bedraagt de totale breedte slechts 56 cm. Als de omstandigheden erom vragen, kan ook elke andere maatvoering worden geleverd.

Bij grootschalige projecten is het van belang om al in een vroegtijdig stadium om de tafel te zitten met een goede adviseur. U kunt dan tijdig anticiperen op de mogelijkheden om centraal een watergeefunit te plaatsen met een leidingnet voor aan- en afvoer van water. Zonder dat dit extra kosten met zich mee hoeft te brengen. Ook rechtstreekse aansluiting op het waterleidingnet behoort tot de mogelijkheden.

De standaard units van de Natural Wall zijn door elke professionele interieurbeplanter te leveren. Deze units zijn verkrijgbaar in de kleur zwart. U kunt er ook voor kiezen de units te bekleden met RVS beplating of aluminium,  in elke door u of uw klant gewenste RAL-kleur.