Natural Wall is product van Zuidkoop, De Lier

Natural Wall Roomdivider gepresenteerd tijdens Het Grote Kantorencongres

Op woensdag 23 november vond in Amsterdam Het Grote Kantorencongres plaats. Dit congres werd georganiseerd door Architectenweb. Gedurende de dag werden de belangrijkste ontwikkelingen wat betreft de werkomgeving besproken: het ontwerpen op de gezondheid van medewerkers, de volgende stappen wat betreft Het Nieuwe Werken, en duurzaamheid voorbij Breeam.

Naast interessante presentaties konden ook innoverende producten bekeken worden. Natural Wall was aanwezig en vertelde bezoekers van het congres alles over de nieuwe Natural Wall Roomdivider.

Met deze roomdivider transformeer je woonkamers of werkplekken in no-time tot groene oase. De dubbelzijdige verticale plantenwand kan zowel vast als verrijdbaar geleverd worden en is daardoor multifunctioneel inzetbaar. Naast sfeer en inspiratie zorgt deze eyecatcher bovendien voor een beter klimaat in de ruimte. De planten in de wand zuiveren de lucht en zetten schadelijke stoffen als CO2, formaldehyde en ozon om in zuurstof. Ook verbetert deze roomdivider de luchtvochtigheid en de akoestiek in de ruimte. Een roomdivider met benefits dus!

Meer informatie over het congres en de sprekers vindt u op de website van Architectenweb.